UWC Okullarına Balıkesir'den Kabul Alan İlk Öğrenci Olarak Hong Kong'da Hem Şehrimizi Hem de Ülkemizi Temsil Edecek Öğrencimiz

Proje grubu öğrencimiz Duru Gezekli, 2 yıllık IB (International Baccalaureate) eğitimi veren ve dünyanın en prestijli uluslararası liseler zinciri olarak kabul edilen UWC (United World Colleges) okullarının Hong Kong'daki Li Po Chun UWC okuluna oldukça eleyici aşamaları geçerek burslu olarak kabul edilmiştir. UWC Türkiye Ulusal Komitesi tarafından dünyanın farklı yerlerindeki UWC'lere asil aday gösterilen 14 Türk genci arasına girmiştir. Balıkesir'den UWC Okullarına kabul alan ilk öğrenci olarak Hong Kong'da hem şehrimizi hem de ülkemizi temsil edecektir. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

01.03.2024 228

01-03-2024